Headerbild

Info om skyttehall

2012-10-31 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Vi står tyvärr utan lokal just nu men vi fortsätter leta en lösning.

Hej alla Tjurskallar !

Som ni vet så är den gamla hallen riven och vi blev tvungna att flytta till nytt ställe. Det blev till Sporthallen i Njurunda, men för ca 1 månad sedan fick vi ett tråkigt besked. Vi kommer inte kunna vara i dessa lokaler heller. Detta på grund av att kommunen har kommit på att det krävs en rejäl och dyr ombyggnation av ventilationen för att ventilera ut den ”förorenade” bly luften.

Just nu står vi alltså utan lokaler igen men, vi letar efter nya lokaler. Vi kommer eventuellt att hyra in oss i Sundsvalls Sportskytteklubbs lokaler i stan tills vidare. Där finns 15 luftbanor och vi kommer förvara vapen och materiel där. Förhoppningsvis blir det en kväll per vecka med start i november.

Vi jobbar dock för att hitta en långvarig lösning och lokal i Njurundaområdet, så vi skulle behöva er hjälp med att hitta lämpliga lokaler eller nya uppslag på hallar.

Anmäl er mailadress till oss i styrelsen så vi lättare och snabbare kan sprida informationen om hur det går med hallen och annat som handlar om klubben.

Info@nssk.com